Alphen aan den Rijn

Bloemschikken in 2020

De bloemschikactiviteiten worden gecoördineerd door Marianne en Ria. Zij organiseren de vier cursussen in het voorjaar en najaar. Dit jaar zijn de cursussen bij Mariska helaas afgelast. De cursus bij Judith wordt in overleg met de deelnemers anders ingericht, zodat er meer ruimte is tussen de deelnemers en er minder mensen tegelijk aanwezig zijn.

Bloem & Doen met Judith

Docente Judith de Frankrijker
Atelier: Westkanaalweg 97, 2461EJ Ter Aar

Heb je al enige ervaring in het bloemschikken en wil je jezelf verder ontwikkelen, dan is deze cursus geschikt voor jou. Met een inspirerende groep werk je onder leiding van Judtih aan bijzondere bloemstukken en leer je nieuwe technieken. In het voorjaar én in het najaar bestaat de cursus uit vier woensdagmiddagen. Er wordt een opdracht gegeven door de docente, de cursisten zorgen voor hun eigen materiaal en iedereen voert de opdracht op zijn of haar manier uit. Er is veel ruimte voor creativiteit. Er is een nabespreking van alle werkstukken. Ook worden er tips gegeven over materiaalverwerking. Op de site van Groei & Bloei staan foto’s van de bloemstukken van het afgelopen jaar. Judith heeft onder haar huis in Ter Aar een mooi en licht atelier waar de cursus gegeven wordt.

Meenemen; snoeischaar, scherp mesje, draadtangetje, snijplankje, bloemen en groen. Het gebruik van steekschuim, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Voorjaarscursus 2020
► 12 februari, 11 maart, 8 april en 13 mei
woensdagmiddag 14:00 tot 16:00 uur
Prijs leden € 49,00, niet-leden € 60,00
Aanmelden voor 30 januari, inschrijven voor een deel van de cursus is niet mogelijk.

Najaarscursus 2020
► 16 september, 7 oktober, 18 november, 9 december
woensdagmiddag 14:00 tot 16:00 uur
Prijs leden € 49,00, niet-leden € 60,00
Aanmelden voor 5 september, inschrijven voor een deel van de cursus is niet mogelijk.

Tip

Er is een Groei&Bloei facebook pagina speciaal voor bloemschikkers.

Fleur Creatief

Korting voor leden van Groei&Bloei op jaarabonnement van dit blad voor bloemschikken. Lees verder