Alphen aan den Rijn

Vogels maken

► Guus Bakker, Beethovenlaan 21, 2421 TV Nieuwkoop
dinsdag 21 maart 19:30 - 22:30 uur

We organiseren een workshop vogels maken bij Guus thuis. In één avond maak je van polystyreen bollen en textielverharder paverpol één grote of twee kleinere vogels. Als de vogels geschilderd zijn plaats je ze op een stokje of ander voetstuk. Alle materialen zijn tijdens de workshop aanwezig en uiteraard ontbreekt de deskundige leiding niet! De workshop is inclusief alle materialen en koffie of thee.

Baskets vullen

Met Annemarie Hoppenbrouwer

► Kwekerij Zevenhoven, Ringdijk 1, Ter Aar
maandag 1 mei 19:30 - 22:00 uur

We gaan begin mei weer heerlijk aan de slag bij kwekerij Zevenhoven. Daar kunnen we dan weer onze eigen manden, bakken of hanging baskets vullen.

Op de kwekerij heb je keuze uit een uitgebreid assortiment eenjarigen. Je kunt het net zo vrolijk maken als je wilt! Voorafgaand aan de workshop zorgt Annemarie weer voor een korte rondleiding. Zo word jij weer op de hoogte gebracht van nieuwe soorten en cultivars. In jouw creatie kun je gebruik maken van zowel bloeiende als planten met prachtig bladvorm. Voor vragen en advies kun je altijd terecht bij de personeelsleden die er ook rondlopen.

Meenemen manden, bakken of hanging baskets en eventueel handschoenen. Je rekent aan het eind van de workshop ter plekke af voor planten, grond en materialen.

Workshop: Herfstbasket of Mand

Met Annemarie Hoppenbrouwer

► Kwekerij Zevenhoven, Ringdijk 1, Ter Aar
maandag 9 oktober, 19:30 uur tot 22:00 uur

Een bekende locatie, een vergelijkbare activiteit, maar een geheel andere uitstraling. Neem gerust uw oude basket, mand of pot mee. Natuurlijk kunt u die ook ter plaatse kopen, Dit keer gaan we met een sortiment herfstproducten aan de slag. Annemarie Hoppenbrouwer zal zorgen voor een gevarieerde groep planten en jullie adviseren en begeleiden bij het maken van je eigen herfstdecoratie.