Alphen aan den Rijn

Tuinmarkten

Ria en Yvonne vormen samen de commissie die de tuinmarkten organiseren in het voor- en najaar. Daarnaast is Wilma op diverse tuinmarkten te vinden met de PR-stand.

 

 

Tuinmarkten 2023

► Tuinmarkt Voorjaar op zaterdag 13 mei
► Tuinmarkt Najaar op zaterdag 2 september

om 9 uur uitstallen, 10 uur opening, 14 uur sluiting
Volkstuinvereniging Ridderspoor 1 | Ridderbuurt 22a | Alphen aan den Rijn

Kom ook eens kijken op de gezellige Tuinmarkt die bij volkstuinvereniging Ridderspoor twee keer per jaar wordt gehouden. Er staan zo'n twintig kramen waarin planten tegen een klein prijsje worden verkocht door tuinliefhebbers, die ze zelf hebben opgekweekt. Ook zijn er andere artikelen te koop die met tuinieren en bloemschikken te maken hebben. Denk daarbij aan tuinboeken, nestkastjes, insectenhotels en bloembollen. Ook zijn er lekkere dingen te vinden zoals ambachtelijk gemaakte jam en honing, maar ook boerenkaas. Op het gezellige terras kan worden genoten van koffie, thee en diverse snacks. Als je ook iets van je hobby wilt laten zien of verkopen dan kun je voor € 5 een kraam huren.
Ook zoeken wij nog vrijwilligers om pannenkoeken te bakken en te helpen met bloemschikken. Voor meer info kun je contact opnemen met Yvonne Vellekoop, telefoon 0172 742 178.