Alphen aan den Rijn

Korting met de ledenpas

Natuurlijk is het leuk om lid te zijn. Het kan je ook nog eens veel voordeel brengen. Neem je lidmaatschapspas mee bij het shoppen.

Intratuin Ter Aar

Op vertoon van lidmaatschapskaart 10% korting bij Intratuin Ter Aar. Met uitzondering van: Bestrating, bezorgkosten, blokhutten, boeken/tijdschriften, cadeaukaarten, CD(-ROM)/DVD, dierenvoeding, gasflessen, horeca, huur, workshops.

Tuinplantencentrum Jan den Hertog

Bij Tuinplantencentrum Jan den Hertog in Boskoop krijgt u als lid 10% korting. Dit geldt ook voor bestellingen via de website www.bomenzoeker.nl. Er is dan wel een code nodig, vraag voor de webshop van Den Hertog de speciale kortingscode aan. Vermeld op het contactformulier: lidnummer, naam, e-mail en vraag om de code.

Belle Epoque

Op vertoon van lidmaatschapskaart en ID; 10% korting op rozenstruiken (2019).

Vlijtig Liesje

Als Groei & Bloei Lid krijgt u 10% korting op planten.

Tuinderij Vlijtig Liesje is al tientallen jaren een vertrouwd gezicht aan de Bloemendaalseweg in Waddinxveen. Ooit begonnen met de verkoop van perkplanten, potgrond en tuinaarde. Inmiddels is het assortiment enorm uitgebreid. Naast perkplanten is Vlijtig Liesje ook een vertrouwde tuinderij voor vaste planten, uitgebreid assortiment zomerbloeiers en decoratieve tuinaccessoires. Alle perkplanten worden zelf gekweekt en u kunt er uw hanging basket zelf vullen tijdens een workshop, of laten vullen.

Bloemendaalseweg 10 | 2741 LE Waddinxveen | 0182-393652