Alphen aan den Rijn

Bloemschikken in 2022

Het maximum aantal deelnemers is bereikt!

Helaas hebben we moeten besluiten dat de februari les bij Judith niet door kan gaan. Het is daar niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. De verwachting is dat we in maart kunnen starten, maar dan wel in 2 groepen.
Mariska heeft aangegeven dat ze momenteel geen tijd heeft om de voorjaarscursus voor beginners te doen. Ze beraadt zich nog op het geven van de najaarscursus.

Bloem & Doen met Judith

Docente Judith de Frankrijker
Atelier: Westkanaalweg 97, 2461EJ Ter Aar

Heb je al enige ervaring in het bloemschikken en wil je jezelf verder ontwikkelen, dan is deze cursus geschikt voor jou. Met een inspirerende groep werk je onder leiding van Judtih aan bijzondere bloemstukken en leer je nieuwe technieken. In het voorjaar én in het najaar bestaat de cursus uit vier woensdagmiddagen. Er wordt een opdracht gegeven door de docente, de cursisten zorgen voor hun eigen materiaal en iedereen voert de opdracht op zijn of haar manier uit. Er is veel ruimte voor creativiteit. Er is een nabespreking van alle werkstukken. Ook worden er tips gegeven over materiaalverwerking. Op de site van Groei & Bloei staan foto’s van de bloemstukken van het afgelopen jaar. Judith heeft onder haar huis in Ter Aar een mooi en licht atelier waar de cursus gegeven wordt.

Meenemen; snoeischaar, scherp mesje, draadtangetje, snijplankje, bloemen en groen. Het gebruik van steekschuim, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Voorjaarscursus 2022
► 9 maart, 6 april, 11 mei
woensdagmiddag 13:00 tot 15:00 uur
Prijs leden € 37,00, niet-leden € 45,00
Aanmelden voor 28 januari, inschrijven voor een deel van de cursus is niet mogelijk.

Najaarscursus 2022
► 14 september, 5 oktober, 16 november, 7 december
woensdagmiddag 13:00 tot 15:00 uur
Prijs leden € 49,00, niet-leden € 60,00
Aanmelden voor 28 augustus, inschrijven voor een deel van de cursus is niet mogelijk.

Tip

Er is een Groei&Bloei facebook pagina speciaal voor bloemschikkers.