Alphen aan den Rijn
bekijk online
Nieuwsflits

Demonstratie bloemstyling Kerst

Volgende week, op maandagavond 9 december, geeft bloemstylist Roxanne van Schellen een wervelende demonstratie bloemstyling Kerst. De meesterbinder laat op inspirerende wijze zien hoe je bloemen en groen kunt gebruiken om er sfeervolle kerststukken van te maken.

Deze avond kun je ontspannen gaan zitten en je laten inspireren. Er worden meerdere stukken gemaakt. Na afloop worden de gemaakte stukken verloot. Er is ook een stand met leuke trendy en handige materialen, zodat je deze kunt kopen en thuis zelf aan de slag kunt.

Naar meer informatie en aanmelden

Zelf kerststukken maken

Maandagavond 16 december kun je naar eigen ontwerp een kerststuk maken. Misschien ben je wel geïnspireerd door de stukken van Roxanne.

Groei & Bloei Boskoop zorgt voor het groen en (bessen)takken, zelf neem je een schaal en accessoires (eventueel bloemen) mee. Contactpersoon: Mia Dijkstra. Lees meer

Ledenraad

Tijdens de Algemene Vergadering op 9 november in Amersfoort zijn nieuwe statuten aangenomen met daarin een nieuwe verenigingsstructuur voor de vereniging KMTP/Groei & Bloei. Er komt een landelijke ledenraad. Uit ieder rayon worden twee leden afgevaardigd om hier zitting in te nemen. Denk je nu, dat is wel wat voor mij! Neem contact op met het bestuur.