Op winterbezoek bij Ophemert

Ophemert

Wilma Gerver, december 2018

Onderweg naar Rhenen zijn wij gisteren even op bezoek geweest bij Kasteel Ophemert. Daar waren de vrijwilligers bezig tijdens de maandelijkse vrijwilligersdag.

Vanuit Zoetermeer was daar Flip bezig met snoeiwerk. Rondom het kasteel en het landhuis is veel ruimte, een mooie uitdaging voor Gardenista. De omgeving, de Betuwe en de IJssel met de uiterwaarden liggen er prachtig bij. Gastvrouw Alexandra was heel hartelijk, de beheerder stuurt de vrijwilligers aan. Alexandra vroeg of ik wilde fotograferen, dat heb ik dus gedaan en ik stuur Afra wat foto's dan kan zij er een paar kiezen voor de site.

Jan en ik gaan op zaterdag 12 januari een dag helpen met het vrijwilligerswerk, je kan zelf kiezen wat je wil en kan doen. Op deze manier word je heel enthousiast voor het plan.

p.s. de foto's staan Opens internal link in current windowin het fotoalbum

Tuindagen Ophemert

Er zijn inmiddels een paar tuindagen geweest. Nuttig en gezellig, zo horen we van de deelnemers.

Ook zin om een dagje mee te werken in de tuin van Kasteel Ophemert?
Meld je dan aan bij Alexandra van Dedem via kasteelophemert(at)gmail.com. Er zijn nog tuindagen gepland op 12 januari, 16 februari, 9 maart, 13 april en 4 mei 2019.

Botanie
De schrik van de straat