Activiteiten & Actueel

Ga je mee naar Gardenista?

Groei&Bloei Alphen aan den Rijn e.o. bestaat in 2019 zestig jaar! Het bestuur wil deze mijlpaal graag samen met veel leden en hun partners vieren.

In 2019 organiseert het landelijke bureau van KMTP, Groei&Bloei voor het eerst Gardenista. Een evenement dat vergelijkbaar is met de RHS-shows in Groot-Brittannië, denk aan de Flowershow in Chelsea waar jaarlijks veel Nederlanders heen gaan. Deze grote show hier in Nederland bij het prachtige kasteel Ophemert heeft showtuinen, bloemenshows, kwekers, bloemstilisten en ontspanning voor heel veel tuinliefhebbers. 

We gaan op 16 mei met veel mensen naar dit evenement op bezoek en daarom sponsort het bestuur de busreis naar het evenement. We bieden deze reis aan voor het symbolische bedrag van €6,-. Daarvoor bieden wij de reis, de toegang tot het park en een eerst kop koffie. Vervolgens kunt je vrij het park bezoeken. Aan het eind van de middag reizen we met de bus gezamenlijk terug. 

De bus zit inmiddels helemaal vol. Je kunt jezelf niet meer opgeven. 

Tuindagen Ophemert

Er zijn inmiddels een paar tuindagen geweest. Nuttig en gezellig, zo horen we van de deelnemers.

Ook zin om een dagje mee te werken in de tuin van Kasteel Ophemert?
Meld je dan aan bij Alexandra van Dedem via kasteelophemert(at)gmail.com. Er zijn nog tuindagen gepland op 12 januari, 16 februari, 9 maart, 13 april en 4 mei 2019.

meer
20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat