Activiteiten & Actueel

Gardenista

Op een maandagavond in oktober 2017 werd op Kasteel Ophemert de overeenkomst getekend voor het tuinevenement Gardenista. Het evenement gaat plaatsvinden in 2019, van woensdag 15 mei tot en met zondag 19 mei.

Gardenista is een groenevenement van KMTP/Groei & Bloei en staat voor de verbinding tussen amateur en professional, tussen het aanbod en de consument en voor het etaleren van groenopleidingen als belangrijke en onmisbare schakel voor de toekomst van de groensector. Bewustwording over onze leefomgeving, maatschappelijke betrokkenheid middels groen en duurzame inzetbaarheid van groen vormen de rode draad van het evenement.

Tijdens het evenement worden bezoekers geprikkeld en enthousiast gemaakt voor alles wat met groen te maken heeft. Naast de hoekstenen van het evenement: tuinontwerpers, hoveniers, kwekers en bloemschikkers wordt het evenement doorspekt met beleving in de vorm van proeven, horen, ruiken en zien. En dit alles met een internationaal karakter.

Kasteel Ophemert, ook wel Heerlijkheid in de Betuwe genoemd, ligt ten noorden van de Waal in Ophemert, gemeente Neerijnen.

Meer informatie over Gardenista kunt u verkrijgen via het kernteam, mail: Opens window for sending emailinfo(at)gardenista.nl.

U kunt het evenement nu al volgen via de website www.gardenista.nl

en via social media: Facebook  LinkedIn  Instagram  YouTube

meer
20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat