Bloemschikwedstrijd 2018

Op donderdag 19 april a.s. wordt er door Groei & Bloei een regiokampioenschap bloemschikken georganiseerd voor amateur bloemschikkers uit Noord-Holland, Zuid-Holland-Noord en Utrecht.

Deze wedstrijd zal plaatsvinden in de Nieuwe Bavo Kerk in Haarlem, en is bedoeld voor amateurs, zowel lid als geen lid van Groei & Bloei.

Na deze wedstrijd vindt de tentoonstelling van De Nieuwe Bavo Bloeit plaats, van 20 t/m 27 april.

Het thema van de wedstrijd is Bloemrijk welkom. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de prachtige tentoonstelling De Nieuwe Bavo Bloeit. De kerk wordt door bloemisten, scholieren en vrijwilligers van Groei & Bloei compleet versierd met bloemen en bloemstukken. Ook is er dan het bloemencorso Westland. Voor meer info www.denieuwebavobloeit.com

Deelnemers komen uit de G&B-rayons Noord Holland, Zuid Holland Noord en Utrecht. Dit evenement wordt o.a. georganiseerd door Mercedes Docter, Jolande Rusman en Birgit Davids.

De organisatie heeft besloten om de inschrijftermijn voor deze leuke bloemschikhappening te verlengen. Wil je hieraan meedoen, dan kan het nog. De nieuwe deadline is donderdag 5 april a.s. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jolanderusman(at)zonnet.nl.

Golden ticket voor Gardenista

De winnaar uit de hoogste klasse van iedere regiowedstrijd krijgt een ‘Golden Ticket’, waarmee hij/zij verzekerd is van deelname aan de wedstrijd bloemschikken voor amateurs bij Gardenista 2019, het grote Landelijk Evenement dat georganiseerd wordt door Groei & Bloei van 14 t/m 19 mei 2019. De winnaar van deze wedstrijd mag zich Nederlands Kampioen 2019 noemen.

Hierbij vindt u de algemene informatie over de wedstrijd, de opdracht met reglement, een overzicht met kleuren die gebruikt moeten worden, en een verklaring van de amateurstatus.

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878