Activiteiten & Actueel

Tuinmarkten en evenementen

Ria en Yvonne vormen samen de commissie die de tuinmarkten organiseren in het voor- en najaar. Daarnaast is Wilma op diverse tuinmarkten te vinden met de PR-stand.


Tuinmarkten

De Tuinmarkten worden de laatste jaren steeds groter en gezelliger, in totaal vijfentwintig kramen. De tuinmarkten worden georganiseerd samen met Volkstuinders Vereniging Ridderspoor en is een happening voor alle tuin- en natuurliefhebbers. Er worden stekjes en zaden uit eigen tuin met elkaar geruild of verkocht voor kleine prijsjes. Ook kan er gratis een bloemstukje gemaakt worden. Er zijn groenten, bloempotten, tuintijdschriften, tuinboeken, kaarten, boerenkaas en leuke decoraties van hout en keramiek te koop.

Wilt u ook iets van uw hobby laten zien of verkopen? Neem dan contact op met Opens internal link in current windowYvonne Vellekoop voor het reserveren van een kraam of tafel. Een tafel kost € 2,50 en een kraam € 5,-. 

Voorjaarsmarkt op zaterdag 12 mei 

Najaarsmarkt op zaterdag 8 september

De avond voor de markt worden de tafels en luifels opgebouwd. Daar kunnen Yvonne en Ria wel wat hulp bij gebruiken. Heb jij deze vrijdagavonden een uurtje tijd? Kom dan helpen met het opbouwen. 

Voor de najaarsmarkt zoeken we iemand die de pannenkoeken wil bakken. Ben jij beschikbaar en wil je helpen? Neem contact op met Ria of Yvonne, dan spreken ze met je door hoe het in zijn werk gaat.  

meer
planten ruilen of kopen bij Yvonne
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
06
Dec
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878