Ledentuinen 2018

Annelies en Ina zijn samen de commissie ledentuinen. Zij zoeken de mooiste tuinen uit om samen te bezoeken en ze hebben vier prachtige tuinen gevonden voor 2018.

Helaas gaat het bezoek aan de cottage tuin niet door. Deze tuin staat wel vermeld in het jaarprogramma. Gelukkig kunnen we wel op bezoek bij de andere drie tuinen.

Van te voren aanmelden is noodzakelijk omdat we aan een maximaal aantal bezoekers gebonden zijn. Wil je je ook op tijd afmelden als je niet kunt, dan kunnen we de mensen op de wachtlijst benaderen voor het bezoek.

Wilde natuurtuin van Anneke

Op 15 mei bezoeken we de wilde natuurtuin van Anneke Kluinhaar. In deze besloten tuin bij een bungalow mag de natuur zijn gang gaan. Er zijn vijvers en hoogteverschillen en er wordt veel ruimte gegeven aan dieren in deze tuin.

Mijn opa's tuin

De keurig aangelegde en verzorgde tuin van mevrouw Woortman in Alphen aan den Rijn bezoeken we op 30 mei. Er is een hoekje met planten uit grootvaderstijd, daarom noemen we deze tuin mijn opa's tuin.

Plantenliefhebberstuin

In de tuin van Freijja Zandbergen in Koudekerk zijn lange strakke zichtlijnen en rechte borders. De tuin heeft twee vijvers en een vurige border in rood, geel en oranje. Deze tuin bezoeken we op 7 juni.

Annelies en Ina

Het lot van de mot…