Algemene ledenvergadering 4 maart 2019

Door Afra van Ruiten

Het hele jaar door zijn er Groei&Bloei activiteiten in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deze activiteiten worden georganiseerd door het bestuur en de commissies. Het zijn er best veel en er is veel variëteit in het aanbod. Daar zijn we best wel trots op.

Een keer per jaar roepen we alle leden bij elkaar. We kunnen elkaar dan eens zien en spreken. Voor de leden is het leuk om te zien wie de activiteiten organiseren, wat we gaan doen en waarom. Voor de organisatoren is het heel waardevol om feed back te krijgen op wat er gedaan wordt.

Ben je lid, kom dan ook maandag 4 maart naar het wijkcentrum in Kerk en Zanen, deze ligt aan De Oude Wereld. Zowel met de fiets als met de auto goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

We houden de vergadering kort en gaan daarna samen naar de film kijken:

Portret van een tuin van Rosie Stapel

Een film geschoten op een landgoed in Dordrecht. Er wordt samengewerkt en kennis overgedragen. Jan Freriks deelt onder andere zijn kennis over snoeien aan Daan van der Have (van Villa Augustus). Er wordt een berceau gevormd. Kortom een prachtige film over tuinieren. Opens external link in new windowMeer informatie over de film.

Groei&Bloei Nationale Tuinweek 2019

De Groei&Bloei Nationale Tuinweek zal worden gehouden van 8 t/m 16 juni 2019 met als thema 'De levende Tuin'.

Dorpsfeesten Aarlanderveen

ringsteken met tractoren

Door Afra, 1 augustus 2018

U kunt ons ook vragen voor feesten en partijen. Zo waren we woensdag in Aarlanderveen waar de 1100 inwoners wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Drie dagen lang zijn er evenementen georganiseerd met op woensdag het ringsteken met landbouwtractoren. We zijn er heen gegaan om de mooie, met bloemstukken opgetuigde tractoren te jureren. Marianne Stapper en ikzelf hebben samen met René de winnaars aangewezen.