Groentips & Groeninfo

Korting

Natuurlijk is het leuk om lid te zijn. Het kan je ook nog eens veel voordeel brengen. Neem je lidmaatschapspas mee bij het shoppen.

Op vertoon van lidmaatschapskaart 10% korting bij Intratuin Ter Aar. Met uitzondering van: Bestrating, bezorgkosten, blokhutten, boeken/tijdschriften, cadeaukaarten, CD(-ROM)/DVD, dierenvoeding, gasflessen, horeca, huur, workshops.

Op vertoon van lidmaatschapskaart en ID 10% korting.

Bij Tuinplantencentrum Jan den Hertog in Boskoop krijgt u als lid 10% korting. Dit geldt ook voor bestellingen via de website www.bomenzoeker.nl. Er is dan wel een code nodig, vraag voor de webshop van Den Hertog de speciale kortingscode aan. Vermeld op het contactformulier: lidnummer, naam, e-mail en vraag om de code.

Op vertoon van lidmaatschapskaart en ID; 10% korting op rozenstruiken (2018).

Tuinderij Vlijtig Liesje is al tientallen jaren een vertrouwd gezicht aan de Bloemendaalseweg in Waddinxveen. Ooit begonnen met de verkoop van perkplanten, potgrond en tuinaarde. Inmiddels is het assortiment enorm uitgebreid. Naast perkplanten is Vlijtig Liesje ook een vertrouwde tuinderij voor vaste planten, uitgebreid assortiment zomerbloeiers en decoratieve tuinaccessoires. Alle perkplanten worden zelf gekweekt en u kunt er uw hanging basket zelf vullen tijdens een workshop, of laten vullen.

Als Groei & Bloei Lid krijgt u 10% korting op planten.

Bloemendaalseweg 10 | 2741 LE Waddinxveen | 0182-393652

Bij gallerie, kennis- en kunstcentrum De Blauwe Meije ontvangt u 10% korting op home made producten en krijgt u een tweede kopje koffie gratis op vertoon van ledenpas (2016).

Meije 300, 3474 MD Zegveld

Kortingen bij lidmaatschap

De landelijke vereniging stuurt alle leden eenmaal per jaar de kortingsgids toe. Hierin vindt u kortingen bij inlevering van een bon, of kortingen die meerdere keren voor leden gelden. Doe er uw voordeel mee! Hier uitgeprinte bonnen zijn niet geldig.

bron: groei.nl

Altijd je pas bij de hand en een overzicht van de kortingen? Download de ledenpasapp op je telefoon.

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878