Plantaardig schilderij

Door Elly Hazebroek, november 2014

Het is alweer de één na laatste bloemschikles van dit najaar en het thema was deze keer: "Maak een Plantaardig schilderij". Dit kan hangend maar ook liggend zijn.

Alleen Geertje ging voor liggend maar wel heel verrassend. Ieder heeft een mooie lijst gemaakt al dan niet gebruik makend van een stevige ondergrond. Zelf had ik een stevig rek nodig om de schors op te bevestigen. Anderen gebruikten weer holle plantenstengels of een kistje. Zo werd er luchtig geweven en gebonden. Kortom, ook nu weer schitterende persoonlijke resultaten. Laat u verrassen door de foto's.

Korting voor leden van Groei&Bloei op jaarabonnement van dit blad voor bloemschikken. Opens external link in new windowLees verder

Tip: Er is een Groei&Bloei facebook pagina speciaal voor bloemschikkers.

Boerma instituut, Aalsmeer

Het Boerma instituut is een particuliere bloemschikschool. De webwinkel van het Boerma instituut bevat bloemschikhulpmiddelen, materialen en een grote hoeveelheid boeken over bloemschikken.

Oogst: basilicum, hazelnoot, tomaat
dierbare foto