Activiteiten & Actueel

Lentemarkt bij Vlinder

Door Wilma Gerver, 10 mei 2014

Het was herfstig op de lentemarkt bij de Vlinder. Zoals altijd was er onderling in samenwerking met de bekende mensen bij het IVN en heel goede sfeer!

De Fladderaars hebben heerlijke kruidensoep en wraps gekookt, super zo leuk als ze die "aan de man brachten"! Ik heb bewondering voor de leiding die er alles aan doet om de kinderen iets te leren en te stimuleren!

Door het slechte weer kwamen er wat minder mensen. Ellen en ik hebben ons best vermaakt, Groei&Bloei promoten door zaad uit de delen aan volwassenen en kinderen. Samen gezellig kletsen en even buurten bij de mensen om ons heen, zo werd het een gezellige dag. Uiteindelijk heeft de Huurdersraad, afdeling groen, onze marktkraam gesponsord, dat was een meevaller. De mensen van de Huurdersraad waarderen onze contacten met de gemeente, de groenvrijwilligers en het IVN bijzonder!

Verder timmeren we, Ellen en ik, aan de weg met de zakjes zaad en het programma 2014 van Groei & Bloei, de nieuwe wijken worden bezocht!

Met mooi houtsnijwerk, kruidenplantjes, leuke plantjes, en super rode wangen van de buitenlucht kwam ik thuis...., tevreden!

meer

 

 

 

19
May
De schrik van de straat
19
May
Nieuwlicht