Activiteiten & Actueel

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Door Afra van Ruiten

Na een paar heerlijke warme dagen, was het zaterdag helaas een koude en natte dag. Met twijfel of het park al genoeg lente had gevoeld gingen we naar Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam. Gelukkig werd het een gezellige en mooie dag. Fijn dat ik mee ben geweest.

Optimistisch ging ik van huis met te weinig kleding in de bagage. De heenreis naar het park verliep voorspoedig. Ik werd thuis opgehaald en de eerste stop bij Elly werd beloond met een heerlijk kopje koffie. Aangekomen in Rotterdam ben ik binnen 5 minuten iedereen uit het oog verloren. Dan maar de kramenroute volgen. Er blijken veel leuke kramen te staan. Na iedere hoek vind ik nieuwe kramen met enthousiaste kraamhouders en bijzondere koopwaar. Ook blijken er veel rododendrons en bomen in bloei te staan. Gelukkig vind ik ook mijn reisgenoten een voor een terug.

Op de afgesproken tijd verzamelen we en krijgen we een rondleiding door een deel van het park door gids Rene. Verhalen over vroeger en over de mensen en de planten in dit park. Tenslotte breekt ook de zon nog even door.

Opens internal link in current windowfoto's staan in het fotoalbum, volg hiervoor de link

meer
19
May
De schrik van de straat
19
May
Nieuwlicht