foto's
home

Tip Helleborus in Ter Aar

In het tijdschrift Groei & Bloei van januari/februari staat een interview met Helleborus kweker Ellen Akerboom uit Ter Aar.

Zij verkoopt deze planten ook aan particulieren bij haar kwekerij aan de Paradijsweg. Hier staat een kar met planten langs de weg. Zowel de witbloeiende kerstroos als de roze Helleborus orientalis kun je hier dagelijks vinden voor €3,50 per stuk. Ook de mooie variëteit “Double Ellen” is een aanrader!

Ellen Akerboom

Nationale tuinvogeltelling 25, 26 & 27 januari 2019

Volg de link in de afbeelding voor meer informatie. 

Snoeicursus rozen

Bij rozenkwekerij Belle Epoque in Aalsmeer, kun je op 16 maart een snoeicursus volgen. Wil je graag een keer van de vakspecialisten de fijne kneepjes van het vak horen, dan is dit je kans. Opens external link in new windowInformatie en aanmelden via de website. 

Gardenista voorbereiding

Komend jaar gaan we naar Gardenista. Hét evenement komend jaar van Groei&Bloei. Bij het kasteel Ophemert wordt al hard gewerkt om alles op tijd in optimale staat te krijgen. Wil je daarbij helpen?Opens internal link in current window Lees verder

Jaarprogramma 2019

Het nieuwe programma is bij de meeste leden inmiddels bezorgd. Ben je lid van deze afdeling en heb je het programma nog niet ontvangen, laat het ons dan even weten. We hebben een aantal reserve exemplaren liggen. Ook staat alle informatie over de activiteiten inmiddels op de site, dus je kunt je ook al aanmelden voor de activiteiten van 2019.


en verder:

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

21
Jan
Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)