foto's
home

Plukdag bij de Sfeerstal

Bij de Sfeerstal houden ze op zaterdag 21 juli een plukdag met allerlei activiteiten en kraampjes. Daar staat ook ons lid Elly Nederpeld met haar prints van bladeren. De prints worden gedrukt op papier en stof. Een heel nieuwe techniek. Leuk om te zien en er ontstaan originele wenskaarten en boekjes. Ook heeft zij de techniek verwerkt in een kunstwerk voor aan de muur. Kom allemaal maar eens een kijkje nemen.

Hovenier Helpt 2018

In de week van 24 tot en met 29 september gaat de hoveniersbranche weer de handen uit de mouwen steken. Samen in actie: Groen doen is goed doen! Doet u ook mee?

Wat is het? Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen! Je kunt aanmelden via de site Opens external link in new windowhovenier helpt

Excursie

Heerlijk, de zomerse warmte en lange dagen. Fijn weer om buiten te zijn. Helaas is mijn gras inmiddels bruin. Ik waan me daardoor thuis als op een camping in Spanje. Op de blote voeten over de dorre sprietjes. De planten in de potten krijgen nu wel elke dag water en staan prachtig te bloeien.

Door de vakanties en verwachte drukte in de eigen tuinen zijn er op dit moment niet zoveel activiteiten gepland. Er is in augustus wel een hele leuke excursie, vergeet hem niet en zet hem op de kalender: Lees verder


en verder:

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
07
Jul
bloemen, bijtjes en vlinders