foto's
home

Tel mee op 27 en 28 januari 2018, volg Opens external link in new windowde link voor meer informatie 

Demonstratie bloemstyling Kerst

Het is een zeer inspirerende bijeenkomst geweest vlak voor Kerst in de Loods in Boskoop. Met een groep van ongeveer 45 mensen hebben we ademloos gekeken naar Ruud Hazelaar, die in een enorm tempo, zeer verschillende stukken maakte en daarbij ook nog over zijn werk kon vertellen. Hij werkt volgens eigen zeggen op intuïtieve wijze, maar wij zien wel heel veel ervaring voorbij komen. Hij gebruikt allerlei technieken en door de verschillende ondergronden, die al eerder zijn gemaakt, kan hij ons veel laten zien. Tijdens de demonstratie zijn er foto's gemaakt, deze staan nu Opens internal link in current windowin het fotoalbum.

Sponsoring door Gamma

Door Afra van Ruiten

Tussen Kerst en oudjaarsdag is een mooi moment om langs te gaan bij Paul van Vliet van Gamma Alphen aan den Rijn. De sponsoractie door Gamma Alphen aan den Rijn heeft, over 2017, € 30,15 opgeleverd voor de clubkas. Hierbij wil ik ook alle leden bedanken die aangegeven hebben dat ze lid zijn van Groei&Bloei bij de kassa van Gamma. Van hun gezamenlijke uitgaven werd 10% uitgekeerd aan de vereniging.  

Operatie Steenbreek in Archeon

Leerlingen van het Wellant college hebben gestoeid met Operatie Steenbreek tijdens een workshopdag in het Archeon. Ze maakten daarbij gebruik van de toolbox die eerder dit jaar is ontwikkeld door gemeente, IVN en Groei&Bloei. Lees verder

Amaryllisbol voor bouw school in Namibië

Bij Groei&Bloei Westland kunt u op dit moment Amaryllisbollen bestellen. De opbrengst wordt gebruikt voor de bouw van een basisschool in Namibië. Er zijn witte en rode amaryllisbollen. Opens external link in new windowLees verder.


en verder:

meer

Deze maand in Groei & Bloei

20
Jan
Over doorzonbomen en…
17
Jan
Start