foto's
home

Groei & Bloei Nationale Tuinweek

Tijdens de Groei & Bloei Nationale Tuinweek kun je in Alphen aan den Rijn naar een kwekerij, tuinen bekijken en meedoen met de actie Tegel eruit, plant erin! 

Op de eerste zaterdag, 10 juni, zullen we bij Intratuin Ter Aar aanwezig zijn met de actie Tegel eruit, Plant erin! We vinden het belangrijk dat de natuur ook een plek krijgt in onze moderne samenleving. Daar kunnen we in onze tuinen zelf een invulling aan geven. Planten en dieren verdienen een plek en zijn onze bondgenoten in het reduceren van CO2. Regenwater moet op de een of andere manier worden afgevoerd, laten we dat mogelijk maken in de tuin. Het is beter om water via de tuin af te voeren, dan via het riool. De bodem heeft de regen nodig tegen verdroging en riolen lopen niet over. Opens internal link in current windowZie adresgegevens Intratuin in de agenda. 

Er zijn twee bezoeken ingepland waar je aan mee kunt doen. Een ledentuinbezoek en een excursie naar een kwekerij in Boskoop. Opens internal link in current windowZie meer informatie in de agenda.

Op 17 juni is er voor de eerste keer in Alphen aan den Rijn een Opentuinendag. Dat wordt een gezellige dag met Opens internal link in current windowenthousiaste deelnemers. Op deze dag wordt de actie Tegel eruit, Plant erin! nogmaals gedaan samen met de gemeente Alphen aan den Rijn in het kader van Operatie Steenbreek. Er is een inzamelpunt bij de Kruidentuin Doornenburg.  


en verder:

• Extra aandacht voor onze ledenkortingen. Profiteer nu extra van uw lidmaatschap bij uw aankopen en bezoeken.

• Ontvang de gratis Nieuwsflits

meer

Deze maand in Groei & Bloei

29
May
Hommel(e)s
26
May
Hoera: Nora Barlow