foto's

Expositie werk van Elly Nederpeld

We ontvingen een uitnodiging van Elly Nederpeld om haar werk te komen bekijken. Het betreft heel nieuw werk, gemaakt in de techniek ecoprinten, waarbij de bladeren van planten een afdruk geven op papier en/of stof. Soms laat ze het zo en een andere keer verrijkt ze het met borduurwerk.

Ik zou zeggen: Komt dat zien! De expositie is te bekijken op woensdag, zaterdag en zondagmiddag van 14-16 uur tot 10 juli.

Bezoekerscentrum de Veenweiden | De Vlinder | Bruins-Slotssingel 15 | Alphen aan den Rijn

Tuinmetamorfosewedstrijd

Ga je dit jaar jouw tuin veranderen en hem groener en diervriendelijker maken? Doe dan mee met de Groei & Bloei Tuinmetamorfosewedstrijd. Heel makkelijk, maak een foto voor en na de verandering en doe mee. Opens internal link in current windowLees verder

Zaterdag 15 juni 2019
van 10.00 tot 17.00 uur

Greenport Boskoop Boomkwekers openen één dag hun deuren voor het publiek. Kijk hoe tuinplanten worden gekweekt. Ga in gesprek met experts en stel al je tuinvragen. Geniet van de prachtige, groene en kleurrijke tuinplanten. Groei & Bloei zal hier ook aanwezig zijn met een stand.

Kwekerijen, Alfensvaart in Boskoop

Kruiden in de tuin

Het kweken van je eigen kruiden is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens heel leuk en ontspannend en kan net zo goed op een balkon als in een tuin.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Afra van Ruiten is al meer dan 10 jaar de trotse beheerder van een kruidenpluktuin aan de Doornenburg. Tijdens deze informatieve lezing vertelt zij hoe je een kruidentuin opzet en onderhoudt. Meer lezingen in de bibliotheek vindt je bij Opens internal link in current windowEvenementen.

Kruidentuin Doornenburg

en verder: