foto's

Excursie

Heerlijk, de zomerse warmte en lange dagen. Fijn weer om buiten te zijn. Mijn gras is inmiddels bruin, ik waan me daardoor thuis als op een camping in Spanje. Op de blote voeten over de dorre sprietjes. De planten in de potten krijgen nu wel elke dag water en staan prachtig te bloeien.

Door de vakanties en verwachte drukte in de eigen tuinen zijn er op dit moment niet zoveel activiteiten gepland. Er is in augustus wel een hele leuke excursie, vergeet hem niet en zet hem op de kalender: Lees verder

Plantarium

Het gemeentebestuur van Alphen aan den Rijn nodigt leden van Groei & Bloei Alphen aan den Rijn en Boskoop uit voor het Plantarium bij Night op 23 augustus in Boskoop. Je moet je vooraf aanmelden via de email, dan krijg je ook een bevestiging met de plaats en de tijd. Wil je mee? Stuur een email naar: plantariumbynight(at)aadr.nl.

Nog geen lid?

In de periode van 16 augustus t/m 31 oktober krijgen nieuwe leden die zich via de afdelingen aanmelden, klik daarvoor op de gele banner rechts:

• de laatste drie nummers van 2018 gratis (winkelprijs € 22,35)
  • de laatste special: De Natuurlijke Tuin (t.w.v. € 8,95)
  • € 21 korting op het lidmaatschap van 2019

Hovenier Helpt 2018

In de week van 24 tot en met 29 september gaat de hoveniersbranche weer de handen uit de mouwen steken. Samen in actie: Groen doen is goed doen! Doet u ook mee?

Wat is het? Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen! Je kunt aanmelden via de site Opens external link in new windowhovenier helpt

en verder:

Deze maand in Groei & Bloei