Activiteiten & Actueel

Zomerbloeiers 2013

Door Elly Hazebroek

Donderdagavond 25 april was het eindelijk zover. Met een heel grote groep dames waren we te gast bij Annemarie Hoppenbrouwer van Kwekerij Zevenhoven in Ter Aar.

Omdat ik er een dag eerder al was, heb ik gezien dat ze echt heel hard hebben gewerkt om voor ons de tafels klaar te maken, zodat we lekker aan de slag konden met het vullen van onze manden en/of bakken. Iedereen heeft zo'n zin in de zomer wat waarschijnlijk verklaard dat we dit jaar met zo'n grote groep zijn. Door het lang aanhoudende koude weer zijn veel planten nog niet zo groot als we normaal rond deze tijd gewend zijn. Een uitgebreid bezoek in kas was er voor diegenen die dat weer graag willen zien. We zien grote blokken met geraniums waar Annemarie vol vuur een pleidooi voor houdt. Ook zien we bestellingen voor het buitenland staan waar men graag de planten van deze kwekerij gebruikt voor hun hanging baskets. Er staat op de tafels genoeg keuze aan planten en er zijn weer heel mooie manden gemaakt.

Annemarie vraagt of we het volgende jaar foto's willen meenemen van de bakken of manden die we gemaakt hebben, als ze in de loop van de zomer uitbundig aan het bloeien zijn.

Veel plezier van jullie bloemenpracht.

meer

 

 

 

19
May
De schrik van de straat
19
May
Nieuwlicht