Fietstocht

Woensdag 25 mei 2011

De fietstocht heeft al heel wat stormen doorstaan in het verleden. Nu hebben we geluk. Het is woensdagavond prachtig weer en we kunnen de tocht in een t-shirt fietsen. Door het mooie weer is er een goede opkomst en we fietsen in twee groepen de tocht.

We fietsen langs openbare tuinen die in eigendom zijn van de gemeente Alphen aan den Rijn en die worden onderhouden door de bewoners. Deze vrijwilligers werken samen met de gemeente en samen zorgen ze voor unieke stukjes openbaar groen.

Om de twee jaar worden deze tuinen beoordeeld en worden er prijzen uitgedeeld aan de tuinen die er het hele jaar mooi bij liggen. We fietsen dit jaar langs een groot aantal prijswinnaars van 2010. We starten op de Polderpeil en eindigen in de speeltuin aan het begin van de Schelfhorst. Zoals altijd heeft Ron voor voldoende taart gezorgd.

Copepad

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL