Bezoek aan twee buurtuinen

Donderdag 27 mei 2010

Twee dagen geleden was het echtpaar Könst nog aanwezig bij de fietstocht in Alphen aan den Rijn. Nu gaan we bij ze op bezoek in ter Aar. De tuin van de familie Könst is 7 jaar geleden opnieuw ingericht, waarbij rekening is gehouden met de leeftijd van het huis en de grootte van bomen en struiken. Een massieve coniferenhaag is verwijderd waardoor er weer ruimte en lucht in de tuin kwam. De tuin heeft mooie asymetrische zichtlijnen met mooie beplantingen. In deze tuin zijn bovendien twee vijvers. Een grote, mooi beplante vijver bij het hoofdterras en nog een vijver bij het zijterras. Geheel onverwacht kom je tenslotte in een afgesloten tuinkamer. Na dit bezoek is de tuin van de buren een paar huizen verder in de straat ook bezocht.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL