Activiteiten & Actueel

Chique boerentuin

Tijdens een prachtige zonnige zomeravond worden we ontvangen in de tuin van Ina van Diggele-Straathof en haar man. De oude boerderij is verbouwd tot een ruim woonhuis en naast de boerderij woont het gezin van de dochter van Ina.

De familie woont nu ongeveer 15 jaar in de boerderij en Ina heeft er een mooie tuin bij gemaakt. Achter de boerderij is er vrij uitzicht over enkele weilanden tot de N11 en aan het eind staat een molen. Een echt open Hollands landschap in het Groene Hart.

Er wordt binnen en buiten verzameld, wat binnen heeft geleid tot een uitgebreide collectie hyacint- en krokusglazen. Buiten staan veel verschillende grote en kleine planten in potten en in de tuin. Ina heeft mooie borders op kleur gemaakt, waarbij ze let op de plantvorm, blad- en steelkleur en de bloemen.

Verscholen tussen de tuinen ligt een zwembad, er is een groententuin en er zijn wallen waarover gewandeld kan worden. Er is voldoende ruimte voor de geitjes, hangbuikzwijn, honden en katten. Een fijne plek om te wonen.

Opens internal link in current windowMeer foto's vindt u in het fotoalbum.

meer

 

 

 

19
May
De schrik van de straat
19
May
Nieuwlicht