Groentips & Groeninfo

Voor leuke aanbiedingen en handige producten.

Tuincentrum aan de rand van Alphen aan den Rijn. De grote nieuwe kassen zijn inmiddels open voor publiek. Er is ook een vestiging in Woerden.

Potten, keramiek  en andere handgemaakte voorwerpen van over de wereld en in Leiden zelf gemaakt, kunt u bij Cotta di Mare kopen.

Cotta di Mare | Diefsteeg 11 | Leiden

Een uitgebreid assortiment tuinhout.

Voor alle bestratingen, blokhutten, schuttingen en verlichting.

Op zoek naar een alternatief voor de hanging basket? U krijgt als lid in 2013 15% korting op uw online bestelling met de kortingsboncode groeienbloei.

Tuincentrum in Boskoop

Ton Kelderman van de afdeling Barneveld verzamelt hebbedingen die hij op het internet tegenkomt. Grappige en handige voorwerpen staan hier bij elkaar. Wanneer je de site van Barneveld bezoekt, kijk dan ook even bij het filmpje 'Herfst'. Erg grappig.

In Ter Aar is een grote vestiging van Intratuin met alles op het gebied van tuinieren.

Kopersporren verkoopt bronzen tuingereedschap. Ook kunt u er koperen ringen krijgen die slakken op afstand houden.

In Martijn's Bloementoko kunt u veel vinden. Er is een winkel met woonassesoires, een bloemenwinkel, er worden o.a. rozen uit eigen rozenkwekerij verkocht. Er worden workshops georganiseerd en rondleidingen gegeven. Dat alles vindt u in Burgerveen.

De Tuinheeren, goed tuingereedschap is meer dan het halve werk. Kijk voor collectie op de site. Voor speciale wensen kunt u contact opnemen.

Bedrijf dat functionele en mooie tuinproducten verkoopt. In de eerste plaats via de website en de catalogus, maar ook via een winkel, een showroom en bijzondere buitenbeurzen. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin, maar ook bijzonder inrichtingselementen zoals hekwerken, vlaggenmasten, tuintafels, regentonnen en kuipen.

meer

 

 

 

06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
06
Dec
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878