Groentips & Groeninfo

De Groei & Bloei plantenzoeker. 

In Plantago Plant Index kunt u zoeken naar de naam van een plant. U zoekt op de Nederlandse naam en vindt de botanische naam. U kunt bij de plantenvinder zoeken bij welke kwekerij de plant die u zoekt verkrijgbaar is.

De website Nederlandse soorten heeft beschrijvingen van meer dan 35.000 soorten. Het bijzondere is dat nu de hele Nederlandse flora en fauna nu op één site bij elkaar staat. U kunt op soorten zoeken van onze flora en fauna. Erkende experts hebben meegewerkt aan deze site. U kunt ook bijdragen door zelf foto's in te sturen.

Rika heeft meerdere keren gebruik kunnen maken van Groeninfo. Daarin zijn verschillende forums vertegenwoordigd. Zij kunnen aan de hand van een foto zien om welke plant of bloem het gaat. U kunt op deze manier onbekende planten identificeren.

At Crocus we sell pretty much everything you need for the garden, but plants are our thing. Op de site vindt u een plant finder en veel informatie.

Alles over groenten. Veel informatie voor de groententuin.

Op Plantscope kunt u zoeken naar planten op kleur of naam. Het resultaat is een duidelijke omschrijving met foto. U kunt ook als gastbezoeker rondkijken.

meer
20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat