Groentips & Groeninfo

De Groei & Bloei plantenzoeker. 

In Plantago Plant Index kunt u zoeken naar de naam van een plant. U zoekt op de Nederlandse naam en vindt de botanische naam. U kunt bij de plantenvinder zoeken bij welke kwekerij de plant die u zoekt verkrijgbaar is.

De website Nederlandse soorten heeft beschrijvingen van meer dan 35.000 soorten. Het bijzondere is dat nu de hele Nederlandse flora en fauna nu op één site bij elkaar staat. U kunt op soorten zoeken van onze flora en fauna. Erkende experts hebben meegewerkt aan deze site. U kunt ook bijdragen door zelf foto's in te sturen.

Rika heeft meerdere keren gebruik kunnen maken van Groeninfo. Daarin zijn verschillende forums vertegenwoordigd. Zij kunnen aan de hand van een foto zien om welke plant of bloem het gaat. U kunt op deze manier onbekende planten identificeren.

Een groep tuinbouwondernemers vindt het de hoogste tijd dat er een website is waar u de meeste kamerplanten, terrasplanten en tuinplanten kunt vinden. Ze laten zien welke trends er zijn en geven verzorgingstips rechtstreeks van de kweker.

At Crocus we sell pretty much everything you need for the garden, but plants are our thing. Op de site vindt u een plant finder en veel informatie.

Online plantenshop. Meer dan 25000 soorten planten. 

Alles over groenten. Veel informatie voor de groententuin.

Op Plantscope kunt u zoeken naar planten op kleur of naam. Het resultaat is een duidelijke omschrijving met foto. U kunt ook als gastbezoeker rondkijken.

meer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
06
Dec
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878