Alphen aan den Rijn

Thuis bollenmand vullen

Kees en Trix Koster, 14 oktobor 2020

Naar aanleiding van de laatste persconferentie m.b.t. het Coronavirus begrijpen wij dat sommige van u liever niet een workshop willen volgen. De mogelijkheid bestaat om bij ons kant en klare bollenmanden te bestellen.

Voor de mensen die het zelf vullen van hun bollenmand juist zo leuk vinden om te doen en dit dan ook niet willen missen, is het mogelijk om bij ons een zogenaamde “thuis-hervul-bollenmand-pakket” te bestellen. Op deze manier is het mogelijk om thuis uw eigen besloten workshop Bollenmand vullen alleen of met enkele vrienden of familieleden te organiseren!

Het Thuis-hervul-bollenmand-pakket bevat: de benodigde bloembollen (ca. 130 stuks),  een duidelijke beschrijving hoe de bollen geplant dienen te worden en een label met daarop alle verzorgingstips voor de bollenmand in opgroei.

De kant en klare manden kunt u dagelijks (behalve op zondag) ophalen of u kunt  Thuis-hervul-bollenmand-pakketten bij ons bestellen die wij dan met de post versturen.

Kosten:
* Een kant en klare bollenmand (altijd op voorraad) kost Euro 32,50 per stuk en bevat ca. 130 bloembollen. Bovenop de mand staan vijf winterharde viooltjes extra viooltjes € 0,50 per stuk extra, zodat de mand er direct al vrolijk uitziet. De bloembollen bloeien vanaf ongeveer eind februari tot half mei. U zult versteld staan van de fleurige bloemenpracht! Ook leuk om cadeau te geven of als Kerstpakket c.q. relatiegeschenk. De bollenmand is uiteraard voorzien van een label met daarop de verzorgingstips!

* Het Thuis-hervul-bollenmand-pakket Per post kost Euro 32,50 (exclusief mand en grond Incl. verzendkosten)

* Het Thuis-hervul-bollenmand-pakket” (exclusief mand) ophalen € 32,50.

Pakketten per post worden verzonden zodra de betaling binnen is!

Deze worden standaard op vrijdag verzonden.

Bestellen (per mail of telefoon):
Wij stellen het zeer op prijs als u ons uw eventuele bestelling per e-mail  doorgeeft (keeskosterkudelstaart(at)gmail.com). Als u in uw mail aangeeft wanneer u uw bestelling op wilt komen halen, dan zorgen wij ervoor dat deze voor u klaarstaat.

Bloembollenwinkel:
Ook dit jaar hebben wij weer een ruim assortiment bloembollen te koop.

Zowel bloemen als bloembollen (ook mooie Amaryllis) in de kwekerij of voor aan de weg in onze bloemenstal.

Tot slot:
Voor nu denken wij dat wij op deze manier iedereen toch een mooie mand kunnen laten maken of eventueel door ons gemaakt zodat u in het voorjaar er toch van kan genieten.

Wij wensen u alle goeds toe, blijf gezond en hopelijk tot ziens bij ons op het bedrijf!
Kees & Trix Koster

Workshop Bollenmand vullen - Kudelstaart

Kwekerij Koster organiseert de workshop Bollenmand vullen. U kunt zich daarvoor rechtstreeks bij de kwekerij opgeven.

De workshops worden gegeven van 1 oktober 2020 t/m 15 januari 2021.

Maandag t/m Zaterdag, van 10:00 t/m 12:00 uur  of  14:00 t/m 16:00 uur
Dinsdag en donderdag ook ’s avonds: 19:30 t/m 21:30 uur

Er is GEEN vrije inloop zoals u wellicht gewend bent. Vanwege de corona en de onzekerheid hoe het verder zal verlopen is er besloten dit seizoen GEEN vrije inloopdagen te hebben. Aanmelden is verplicht en vol=vol!

Vanwege corona begrijpen wij dat niet iedereen durft te komen. Op het bedrijf zullen ze hun best doen, dat er mondkapjes en plastic handschoenen aanwezig zijn, indien u deze zelf niet heeft. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar wilt u ze wel dragen, neem ze dan zo veel mogelijk zelf mee. De medewerkers doen hun best om er toch een leuke workshop van te maken en vertrouwen er op dat u met zijn allen de maatregelen die het RIVM stelt, volgt.

Bij klachten meldt u zich af en blijft u thuis! Denk aan hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies.

U kunt natuurlijk de manden ook bestellen en deze ophalen tijdens de workshop dagen.

De winkel is open van 9 t/m 17 uur, maandag tot en met zaterdag, dan kunt u kant en klare manden of andere producten kopen, pin aanwezig.

www.bollenmand.nl

C.B.Koster | Hoofdweg 152 | 1433 JX Kudelstaart