Alphen aan den Rijn

Groei & Bloei Tuinmetamorfosewedstrijd 2019

De inschrijving is gesloten, de jury gaat zich beraden wie er heeft gewonnen. De uitslag wordt 20 november bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst op Langeroode, Genielaan 1, Alphen aan den Rijn. Zaal open 19:30 uur.

Vervang je dit jaar een deel van je tuin of de hele tuin? Ga je een werkelijke metamorfose in je tuin of op jouw balkon teweeg brengen, door jouw buitenruimte om te toveren tot een groene oase, van grijs naar groen? Doe dan mee met deze wedstrijd en win cadeaubonnen ter waarde van € 100,- en € 50,-.

Wat is jouw winst:

• Een beter leefklimaat voor de dieren in de tuin
  • Een betere afwatering van hemelwater
  • Een kleurrijker uitzicht voor jezelf

Wat moet je doen om een kans te maken op een van de aantrekkelijke prijzen?

1. Maak een foto vóór en een foto ná de tuinmetamorfose.
  2. Schrijf een korte toelichting op de verandering van de oude naar nieuwe situatie. Welke maatregelen zijn er getroffen om de natuur een handje te helpen?
  3. Plaats beide foto’s tussen 1 augustus en 1 november 2019 op de Facebook pagina van Groei&Bloei Alphen aan den Rijn of mail de foto’s naar: info(at)alphen.groei.nl.

Tip: Kies een dag met licht bewolkt weer voor het maken van de foto.

Een deskundige en onafhankelijke jury maakt op 20 november de winnaar bekend waarna de winnaar(s) de prijzen ontvangen. Dit vindt plaats op Langeroode voor aanvang van de lezing over tuinieren met en zonder regen.
Iedereen kan meedoen. We zijn enorm benieuwd naar de resultaten!

In de jury: leden Steenbreek Alphen aan den Rijn

• Peter Westgeest - Gemeente Alphen aan den Rijn